Originalitatea și lucrările de licenta din mediul academic românesc

Published lucrare la comanda

lucrare de licenta la comanda ...Share on FacebookShare on Google+Email this to someone

Din păcate pentru proaspeții absolvenți ai unei instituții de învățământ superior din țara noastră, de oricare tip ar fi aceasta, au cam trecut vremurile în care marea majoritate a lucrărilor de diplomă (fie ele de licență, de masterat ori chiar lucrări de doctorat) includeau un anumit procent de non-originalitate, procent ce nu era sancționat de către comisiile de examinare, ușor indulgente.

În cadrul tot mai extinsului mediu academic actual, orice suspiciune de plagiat, remarcată în conținutul unei lucrări de diplomă, este aspră sancționată, absolventul în cauză putând fi pus în situația de a suporta multiple consecințe ca urmare a acestui aspect.

Și chiar dacă marea majoritate a absolvenților, ce au de realizat și ulterior de prezentat o lucrare de diplomă, sunt bine intenționați în materia anti-plagiatului, diversitatea și mai ales multitudinea surselor de inspirație existente în mediul online actual îi pot pune într-o serioasă dificultate, mai ales în contextul existenței în cadrul marii majorități a instituțiilor de învățământ a unor software anti-plagiat de ultimă generație. Iar acesta este, de altfel, și principalul motiv pentru care în ultimii ani tot mai mare este numărul absolvenților care apelează cu încredere la serviciile complexe puse la dispoziția lor de platforma lucrarelacomanda.ro!

Lucrări de diplomă unice, oferite clienților noștri într-un timp impus și la standardele de calitate maxime, acesta este motto-ul care ne reprezintă și ne recomandă!

comanda lucrare de licenta

februarie 6, 2018

Cum treci cu brio peste examenul de absolvire?

Published lucrare la comanda

lucrare de licenta la comanda ...Share on FacebookShare on Google+Email this to someone

Ai reușit să parcurgi întreaga perioadă a anilor de studiu, trecând cu bine peste toate examenele, colocviile și sesiunile științifice organizate de instituția de învățământ superior la care ești înscris?

Se apropie, în sfârșit, și momentul mult așteptat în ultimii ani, respectiv cel al susținerii examenului de absolvire?

Ți-a mai rămas de trecut un singur „hop” până la obținerea mult-doritei diplome de specialitate?

Lucrarea de diplomă, indiferent de care ar fi aceasta (respectiv lucrare de licență, disertație master, lucrare de grad didactic sau chiar un doctorat) este, pe bună dreptate, percepută de către o parte dintre absolvenți, ca fiind un adevărat obstacol înaintea examenului de absolvire, mai ales în contextul în care cerințele instituțiilor de învățământ superior sunt de la un an la altul mai numeroase, acestora adăugându-li-se și pretențiile în continuă creștere ale profesorilor coordonatori.

Și tocmai pentru a preveni situațiile în care elaborarea, respectiv ulterioara susținere a unei lucrări de diplomă, se dovedesc a fi un demers nu tocmai facil, în mediul online din țara noastră s-au implementat și ulterior dezvoltat platforme web profesioniste, special dedicate tuturor celor care au nevoie de o mână de ajutor în documentarea și redactarea lucrărilor de diplomă, în modificarea unor lucrări de diplomă deja întocmite, ca și în completarea proiectelor deja avizate.

Lucrarelacomanda.ro este de aproape două decenii liderul recunoscut din online-ul românesc care reușește să facă față cu brio tuturor solicitărilor venite constant de la zeci de mii de absolvenți ai unor instituții de învățământ superior.

lucrare de licenta la comanda

ianuarie 27, 2018

Consultanța de specialitate, un ajutor mai mult decât necesar ?

Published lucrare la comanda

lucrare de licenta la comanda ...Share on FacebookShare on Google+Email this to someone

Cu siguranța mulți dintre cei care au susținut până în acest moment un examen de absolvire al unei instituții de învățământ superior cunosc faptul că întreg procesul dedicat documentării, elaborării și ulterior prezentării respectivei lucrări de diplomă nu este deseori unul la îndemâna oricui, în ciuda diverselor abilități și competențe.

Și asta datorită faptului că în domeniul redactării lucrărilor de diplomă, variabilele implicate, ca și cele care se pot remarca ulterior, se pot dovedi a fi destul de înșelătoare, aspect ce poate să se reflecte în mod direct nu numai asupra calității lucrării propriu-zise, ci și asupra originalității acesteia.

În topul acestor variabile se poziționează cuprinsul impus de către profesorul coordonator, cuprins care, nu de puține ori, este modificat ulterior demarării procesului de documentarea lucrării de diplomă, ceea ce îl poate pune în încurcătură pe autor.

Pe poziția a doua se poziționează sursele bibliografice, surse care, în absența unei citări corecte ori corespunzătoare normelor de redactare impuse de către instituția de învățământ respectivă, pot determina fie o potențială suspiciune de non-originalitate, fie o depunctare din partea membrilor comisiei de examinare.

Nu în ultimul rând, în categoria variabilelor ce pot influența direct calitatea ori originalitatea unei lucrări de licentă, este inclusă și partea de cercetare, studiul de caz fiind în marea majoritate a situațiilor „piatra de încercare” a absolventului. Iar tocmai pentru a evita numeroasele neplăceri ce pot fi determinate de una dintre aceste variabile, anterior menționate, este recomandabil să optați pentru consultanța de specialitate în domeniul redactării lucrărilor de diplomă, consultanță oferită în orice moment de profesioniștii platformei lucrarelacomanda.ro!

lucrare licenta

ianuarie 21, 2018

Lucrarelacomanda.ro – platforma pe care se întâlnesc întotdeauna profesionalismul și seriozitatea!

Published lucrare la comanda

lucrare de licenta la comanda ...Share on FacebookShare on Google+Email this to someone

Cine oare nu cunoaște faptul că reușita oricărui examen depinde de o serie întreagă de variabile, susținerea lucrării de diplomă (oricare ar fi aceasta – lucrare de licență, lucrare de master, lucrare de grad ori chiar lucrare de doctorat) fiind în relație directă nu doar cu  modul de abordare al procesului propriu zis, ci și cu respectiva calitate a acesteia, calitate ale cărei standarde se modifică în mod considerabil de la un an universitar la altul ?

Și oare care absolvent al unei instituții de învățământ superior nu își dorește ca lucrarea sa de diplomă, cu care urmează să se prezinte în fața comisiei de examinare, să fie una cât mai complexă, mai originală și mai documentată?

Lucrarelacomanda.ro este unica platformă de profil din mediul online din România ce a reușit, în ultimii ani, sa-și consolideze poziția în domeniul realizării lucrărilor de diplomă la comandă, fapt datorat în principal profesionalismului tuturor redactorilor, ca și al seriozității acestora, seriozitate ce se manifestă, fără excepții, în cadrul fiecărei relație cu clienții.

Oferta platformei este una nu doar vastă, ci mai ales deosebit de profitabilă pentru toți cei care, din motive diverse, au nevoie de o lucrare de diplomă integrală, de modificarea unei lucrări de diplomă (oricare ar fi tipul acesteia), sau doar de anumite părți din aceasta.

Nu contează care sunt cerințele  impuse de către instituția de învățământ ori de către profesorul coordonator! De asemenea, nu contează nici termenul limită avut la dispoziție pentru realizarea/modificarea unei lucrări de diplomă!

Si asta deoarece noi suntem profesioniștii care își respectă întotdeauna promisiunile asumate în fața clienților!

lucrare de licenta

ianuarie 13, 2018