LUCRARE DE LICENTA LA COMANDA COMPLETA

Published lucrare la comanda

Lucrarea de licenta pe care va trebui sa o prezinti peste doar cateva saptamani are o tema relativ usoara sau dimpotriva ? Ori poate te numeri printre studentii care au aflat de la cadrul didactic indrumator ca au ‘o tema la alegere’ ? Stii deja ce titlul vrei sa alegi pentru lucrarea de licenta ? Sau esti inca nehotarat ?

Nu e cazul sa te stresezi prea mult, daca deja ai raspuns afirmativ la una dintre intrebarile de mai sus ! Nu esti nici primul si cu siguranta nu vei fi nici ultimul student care intampina diverse greutati in realizarea lucrarii de licenta.

Stim asta deja din experienta pe care am dobandit-o de-a lungul anilor, ani in care am redactat la comanda clientilor – absolventi mii de lucrari de diploma diverse.

Indiferent ca au fost lucrari de licenta sau disertatii master, lucrari de doctorat ori lucrari de grad, toate au fost realizate in timp util, clientii putandu-le astfel preda la termenele impuse.

 • Nu de putine ori am fost contactati de clienti chiar in asa numitul ‘al 12-lea ceas’. Si cu toate acestea ne-am mobilizat si am reusit sa redactam o lucrare de diploma corecta, dar si completa, ce i-a adus clientului nostru rezultatul dorit.
 • Nu putine au fost cazurile in care studiile de caz aferente unor lucrari de diploma au fost deosebit de complexe. Si acestea au fost realizate exact pe ‘gustul’ cadrului didactic indrumator, cunoscut pentru pretentiile sale exagerate.
 • Nu rareori au fost solicitati sa intervenim pentru a modifica (mai putin sau chiar mai mult) diverse lucrari de licenta, lucrari de master, lucrari de grad sau chiar lucrari de doctorat gata realizate, dar care fie erau incomplete, fie nu intruneau toate conditiile impuse.
 • Nu de putine ori am primit comenzi pentru lucrari de diploma de dimensiuni apreciabile, in domenii mai putin ‘explorate’, cu studii de caz ample. Comenzi pe care le-am onorat la timp si pentru care am perceput aceleasi preturi recunoscute pentru raportul ideal distribuit pe calitate.

solutia optima, la indemana oricui !

august 1, 2019

LUCRARI DE Licenta PSIHOLOGIE Sociologie

Published lucrare la comanda

Te numeri printre absolventii unei facultati de Psihologie de stat sau privata ? Ai studiat domeniul clasic al psihologiei sau ai preferat cursurile stiintelor si educatiei psihologice ? Te incanta mai mult domeniul psihologiei clinice ori cele ale psihologiei organizationale sau educationale ? Esti la finalul studiilor de licentaori te pregatesti deja pentru o disertatie master ?

In aceasta situatie cu siguranta ca deja ai vedere si realizarea unei lucrari de diploma cu care sa faci o impresie cat mai buna in fata comisiei de evaluare !

Si daca timpul reprezinta o problema pentru tine, daca sursele bibliografice ce ti-au fost recomandate de catre cadrul didactic indrumator iti par cam greu de identificat ori daca nu iti poti sintetiza foarte bine toate ideile, informatiile si concluziile, te poti deja gandi la un ajutor profesionist. In acest fel scapi de tot stresul ce insoteste deseori complexul proces al elaborarii unei lucrari de licenta ori a unei lucrari de master !

Cum ? Foarte simplu si in acelasi timp sigur si eficient ! Trebuie doar sa comanzi lucrarea de diploma de care ai nevoie si in cel mai scurt timp vei fi contactat de specialistul care te va ajuta sa iti impresionezi in mod favorabil profesorii examinatori.

Redactam la cele mai mici preturi, orice tip de lucrare de licenta sau lucrare de master in domeniul Psihologiei

 

Livrarea lucrarii de diploma se face la termenele stabilite de comun acord, clientul avand oricand posibilitatea sa solicite diverse modificari in cadrul lucrarii de licenta disertatie master !

Clientii primesc intotdeauna o lucrare de licenta sau o disertatie master inedita, fara continut partial sau total preluat de pe diverse pagini web ! Toate aceste lucrari de diploma trec cu brio testul anti-plagiatului, indiferent de programul folosit !

iulie 25, 2019

LUCRARI DE LICENTA GEOGRAFIE

Published lucrare la comanda

Ai urmat cursurile unei facultati de Geografie si iti doresti sa treci cu brio si examenul de licenta ? Nu stii inca ce tema sa iti alegi pentru lucrarea de diploma ori cea pe care deja ti-a recomandat-o cadrul didactic indrumator iti pare cam dificila ? Intampini probleme cu identificarea surselor bibliografice sau ai intrat deja in criza de timp ?

Nu intra in panica, stii deja ca pentru fiecare problema exista si solutia optima !  servicii profesionale de redactare lucrari de diplomalucrari de licenta, lucrari doctorat, disertatii master, lucrari de grad ! Garantat la cele mai mici preturi de pe piata, garantat lucrari originale !

Nu conteaza specializarea pe care ai urmat-o in cadrul facultatii de Geografie !

Si asta deoarece noi avem o experienta semnificativa.

 

Nu conteaza nici daca nu ai inca o tema pentru lucrarea de licenta ! Iti putem propune sute de idei, din care tu (sau profesorul coordonator) sa poti alege exact tema pe care o consideri cea mai potrivita pentru lucrarea de diploma !

In domeniul turismului sau al ecoturismului, in politici de mediu sau in geomorfologia bazinelor hidrografice romanesti, in analize fizico-geografice sau in diverse aspecte legislative nationale ori europene, toate temele lucrarilor de licenta (pe care le realizam si livram clientilor in timp util, la termenele convenite de comun acord cu acesteia) sunt tratate cu maxima responsabilitate si profesionalism, respectand intocmai toate cerintele ce sunt impuse de catre cadrul didactic indrumator.

De asemenea, la comanda clientului, realizam si studii de caz diverse in domeniul geografiei, cu ilustrarile si prezentarile PPT aferente.

Iti garantam cel mai bun raport calitate/pret la fiecare lucrare de licenta realizata de noi ! 

iulie 20, 2019

LUCRARI DE LICENTA – PUNCTE COMUNE

Published lucrare la comanda

Stiti ce face diferenta dintre o lucrare de licenta si o lucrare master ? Ori poate dintre o lucrare metodico-stiintifica si o teza doctorat ? Dar cunoasteti care sunt punctele comune ale tuturor acestor lucrari de diploma ?

Lasand la o parte domeniul studiilor efectuate, specializarea aleasa, forma de invatamant urmata si nivelul diplomei ce urmeaza sa fie dobandite, lucrarea de licenta, disertatia master, lucrarea de doctorat ori lucrarea de grad au in comun :

 • Normele impuse in redactarea specifica lucrarilor de diploma
 • Modul de citare in cadrul textului lucrarii a surselor bibliografice ce au fost consultate de catre autor
 • Introducerea lucrarii de diploma (partea teoretica) – cu mentionarea motivatiei care a stat la baza alegerii temei lucrarii, importanta acesteia pentru domeniul ales, obiectivele ce sunt urmarite, scopul cercetarii, ipotezele cercetarii si delimitarea temei alese in cadrul general
 • Cuprinsul unei lucrari de diploma – indiferent ca vizeaza doar partea teoretica sau si pe cea de cercetare, o lucrare de diploma este structurata pe mai multe capitole, ce au in componenta sa un anumit numar de subcapitole
 • Lista cu referintele bibliografice, marcate conform standardelor agreate
 • Capitolul special dedicat concluziilor lucrarii de diploma, concluzii in care se realizeaza o evaluare a cercetarii realizare, cu specificarea rezultatelor obtinute si interpretarea datelor
 • Anexele aferente unei lucrari de diploma
 • Lista tabelelor incluse in continut
 • Lista abrevierilor
 • Lista graficelor, a figurilor, a diagramelor, dar si a schemelor incluse in lucrarea de diploma

Pe langa toate acestea, orice lucrare de diploma, fie ca este o teza doctorat ori disertatie master, lucrare de licenta ori lucrare de grad, trebuie sa aiba un continut original. Si asta deoarece mediul academic  din Romania sanctioneaza drastic orice tentativa de plagiat. Indiferent de sursele pe care le consultati, nu uitati ca acestea trebuie sa fie intodeauna mentionate corect in cadrul unei lucrari de diploma !

iulie 9, 2019