LUCRARE DE LICENTA LA COMANDA – INTREBARI SI RASPUNSURI

lucrare de licenta la comanda ...Share on FacebookShare on Google+Email this to someone

Cat de repede imi puteti face lucrarea?
In general termenul de livrare a fiecarei lucrari de licenta diploma grad se stabileste in functie de nevoile clientului si de posibilitatile consultantului.
Cautam sa raspundem la orice urgenta si in general ne miscam foarte repede; cercetarea de calitate necesita insa timp si nu se pot face lucrari de licenta de pe o zi pe alta;

De unde stiu ca primesc ceea ce am comandat?
Este simplu, analizezi diferentele intre ce gasesti pe LucrareLaComanda.ro si alte oferte asemanatoare.
Noi suntem o firma platitoare de taxe, cu personal de administrare platforma si call center, cu sute de colaboratori part time, oameni educati, cadre universitare care se respecta.
Asiguram o interfata automatizata de comunicare, avem un call center, oferim garantii, investim in promovare, avem in spate peste zece ani de activitate, utilizam instrumente profesionale de detectie a plagiatului si protectie impotriva acestuia.
Si lista poate continua … Acum te lasam pe tine sa judeci intre ce iti oferim noi si ce iti ofera competitia?

Vreau o lucrare de licenta, dar nu legata de drept! Nu faceti si lucrari de licenta pe alte specializari?
Sigur ca facem. LucrareLaComanda.ro este site-ul nostru specializat pe economie si drept.
Tot aici insa vei gasi oferta si serviciile noastre de redactare lucrari de licenta si master in stiinte economice psihologie, medicina, stiinte politice, precum si posibilitatea de a comanda lucrari de diploma pe orice specializare universitara. Te asteptam!

Oferiti promotii pentru clienti fideli, reduceri de preturi? Cum pot obtine o reducere de pret?
Periodic, lansam oferte promotionale; de asemenea oferim discounturi clientilor nostri fideli.
Punctual, prin solicitare catre admin si consultant, in functie de specificul lucrarii si de volumul de munca necesar, poti primi o reducere de pret.
Suntem flexibili, intelegem nevoile tale si prin recomandarile tuturor clientilor multumiti am reusit sa ne dezvoltam in toti acesti ani.

Daca am comandat o lucrare la voi, inseamna plagiat?
Lucrarile elaborate de noi sunt garantat autentice si originale. Un soft profesional antiplagiat identic cu cele utilizate in universitatile din toata lumea va demonstra acest lucru, noi nu revindem lucrari redactate pentru alti clienti, nu le incarcam sau distribuim pe internet.

Pe de alta parte, nu incurajam plagiatul si atentionam fiecare client ca lucrarile redactate de noi reprezinta material educational de calitate ridicata insa trebuie folosite cu responsabilitate.
Ne propunem sa oferim materiale din care clientul sa invete si sa descopere propriile aptitudini de a redacta lucrari de calitate academica adecvata.

Ce alte tipuri de lucrari realizati?
Realizam toate tipurile de texte de specialitate, plecand de la lucrari de licenta si dizertatii de master sau teze de doctorat in drept pana la referate, articole pentru sesiuni de comunicari stiintifice, site-uri de specialitate, reviste.
Putem realiza brosuri si carti stiintifice (ghost writing).

Prin intermediul redactorilor consultanti de pe LucrareLaComanda.ro puteti comanda orice tip de lucrare de drept.
Se pot comanda toate tipurile de texte academice din sfera stiintelor economice,  exista posibilitatea de a comanda lucrari stiintifice din aria stiintelor exacte si a stiintelor socio-umane.
Avem colaboratori specializati pe o serie de domenii, fiecare dintre acestia aplicand pentru a realiza comenzi din segmentul sau de specializare.

octombrie 7, 2018