LUCRAREA DE LICENTA – DOMENIUL SISTEMULUI BANCAR

Ai urmat cursurile unei facultati cu profil economic si te pregatesti intens pentru examenul de absolvire ce este planificat peste putin timp ? Ai de realizat o lucrare de diploma in domeniul bancar (lucrare de licenta, disertatie master) si nu stii inca de unde sau cum s-o incepi ?

Spre deosebire de alti colegi, cadrul didactic indrumator nu ti-a recomandat o tema, ci ti-a sugerat sa ii propui tu o lista cu teme pentru lucrarea de licenta, din care ulterior sa o alegeti impreuna pe cea mai potrivita ? Si in ciuda faptului ca te-ai tot gandit si ai cautat diverse surse de inspiratie, nu stii ce teme ar fi mai potrivite pentru lucrarea de licenta ?

 prietenul tuturor absolventilor ce intampina diverse dificultati in amplul proces al realizarii unei lucrari de diploma !

Iti stam la dispozitie oricand, cu recomandari, sfaturi diverse, dar si servicii de realizare a lucrarilor de licenta (ori disertatii master, teze de doctorat, lucrari de grad, prezentari PPT, referate, etc), indiferent de domeniu sau de specializarea aleasa !

Si suntem pregatiti sa te consiliem si in alegerea celor mai potrivite teme pentru lucrarea de licenta. Subiecte de tratat in domeniul complex al sistemului bancar ?

aprilie 20, 2019