PROCEDURA COMANDA LUCRARE – CUM COMANZI?

CUM COMANZI – CONFIDENTIALITATE, 100% AUTENTICITATE SI ORIGINALITATE

Pentru a asigura confidentialitate deplina, am creat o platforma automatizata prin care comunicarea cu redactorii nostri si tranzactiile sunt sigure si eficiente.

Pentru a face o comanda la noi si a benefica de orice referat, proiect, lucrare de diploma, lucrare de licenta  sau dizertatie de master, te rugam sa urmezi acesti pasi:

Completezi formularul de comanda, acordand atentie tuturor detaliilor pe care le poti furniza, astfel incat cerintele si termenele tale sa fie clar intelese de la inceput; ai posibilitatea de transmite, pe langa datele tale de contact, informatii despre tema lucrarii, cuprins, bibliografie, si poti incarca orice fisiere in format electronic consideri ca sunt utile pentru ca specialistii nostri sa poata intelege ce ai nevoie;

Iti alocam un consultant calificat. Acesta analizeaza comanda ta si in cel mai scurt timp, de regula 24 de ore, iti transmite o oferta de pret pentru realizarea lucrarii in termenii ceruti de tine;

Platesti un avans – care este o treime din valoarea comenzii; consultantul incepe activitatea de redactare si prin intermediul platformei noastre poti urmari stadiul comenzii si poti sa comunici cu redactorul tau; dupa ce primesti o treime din lucrare, platesti urmatoarea transa, pana se realizeaza cele trei rate de plata si tu primesti textul complet;

Noi rulam o verificare a lucrarii finalizate, care include pe langa corecturi de text si de structura (pagini, capitole, asezare in paragrafe, note de subsol, bibliografie, etc.) o verificare integrala cu un soft profesional antiplagiat, pentru a putea garanta 100% autenticitatea si originalitatea lucrarii. Garantam returnarea integrala a platilor facute si redactarea gratuita a unei noi lucrari, pentru orice suspiciune de plagiat dovedit utilizand programu de detectie a plagiatului.

Primesti textul final al lucrarii. Predarea lucrarii se face in termenul stabilit de la inceput, cu conditia respectarii platilor. Beneficiezi de verificare gratuita a textului integral.

Ai mai multe zile la dispozitie pentru a solicita modificari. In acest timp poti valida continutul lucrarii cu coordonatorul tau si poti reveni cu observatii, poti solicita mici adaugiri si modificari. Dupa acest termen, lucrarea ta se considera incheiata.

Cu LUCRARELACOMANDA.RO te asiguri de servicii prompte, profesionale, confidentiale.
Platesti exclusiv ceea ce ai comandat, esti protejat impotriva plagiatului si beneficiezi de garantia noastra din acest punct de vedere.

octombrie 24, 2018