REDACTORII NOŞTRI

Din momentul în care a apărut agenţia noastră de scriere şi redactare, misiunea noastră a fost mereu să fim cei mai buni şi cei mai profesionalisti din domeniul asistentei academice. Progresul nostru solid şi rapid a fost unul remarcabil.

Cum sunt angajaţi redactorii noştri
Serviciul nostru de scriere foloseşte un proces riguros de înregistrare prin care trebuie să treacă cu succes fiecare persoană care doreşte să devină unul dinrte redactorii noştri.
Acest proces include mai multe teste:
– Un test scris compus în concordanţă cu ştiinţele academice din prezent pentru a evalua cunoştinţele aplicantului
– Cei care aplica sunt testaţi şi pentru a evalua cunoştinţele lor în regulile diferite de citare
– Cei care aplica trebuie să redacteze o mostră de lucrare ce urmează să fie analizată de către redactorii cu care colaborăm deja

Mostra de lucrare a persoanei care aplica este evaluată luând în considerare utilizarea gramaticii, controlarea limbii, stilul de scriere folosit, profesionalism şi cât de cursiv este scrisă lucrarea. Redactorii noştri trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru dexteritatea în limba în care este scrisă lucrarea şi expertiza în domeniul respectiv.

Cum se urmăresc realizările redactorilor noştri
Este în interesul agenţiei noastre de scriere să ne asigurăm că redactorii noştri sunt motivaţi mereu şi pentru acest lucru este necesar un sistem adecvat de controlare. Pentru a ne adresa acestei probleme, am implementat un sistem flexibil de controlare a calităţii. Toţi redactorii trec printr-un exerciţiu de evaluare odată la două săptămâni ceea ce implică evaluarea de către unul dintre editorii noştri a câteva pagini extrase aleator dintr-o lucrare.

Care este modalitatea de a plasa comanda unui scriitor
Din momentul în care a fost plasată comandă şi noi suntem conştienţi de natură acesteia, suntem capabili să determinăm abilităţile de scriere necesare pentru realizarea acesteia. Trebuie să ne asigurăm şi că scriitorul respectiv are timpul necesar de a realiza lucrarea potrivit aşteptărilor clientului. În prezent continuăm să rafinăm acest proces de selectare.
Scriitorii noştri pun accentul pe trei caracteristici importante ale procesului de creare a unei lucrări

Folosirea unei teze solide
Afirmaţia tezei, de la prima şi până la ultima propoziţie, trebuie să fie etanşă. Indiferent de domeniul din care face parte lucrarea dorită, argumentul primar trebuie să provină de la o bază solidă. În cazul în care este o întrebare anume, răspunsul său opinia scriitorului nu poate să pară vagă. Clienţii noştri ştiu deja de la început că teza pe cazare se bazează lucrarea lor este imaculată şi precisă.

Atenţie la detalii
Redactorii noştri ştiu că atenţia la detalii în momentul scrierii este la fel de necesară ca şi conţinutul. Sunt anumite elemente care împiedică realizarea unei lucrări bune de exemplu utilizarea spaţierii duble în locul celei simple sau crearea unei bibliografii greşite. Deşi studenţii la facultate fac astfel de greşeli mereu, redactorii noştri experimentaţi nu. Fiecare comandă plasată la serviciul nostru de scriere are ca rezultat o lucrare scrisă impecabil care urmează toate instrucţiunile. Dacă eşti în căutarea unui astfel de serviciu, trebuie să te asiguri că acesta va urma toate instrucţiunile pe care le oferi.

Organizare
Structura lucrării se poate încalci şi poate deveni confuză între deschideri puternice şi paragrafele finale. Când accesezi serviciile noastre, ai acces la scriitori cu experienţă în redactarea diferitelor tipuri de lucrări. Ei înţeleg cum să pună cap la cap toate opiniile şi informaţiile într-o modalitate lizibilă.
Dacă nu eşti sigur de calitatea lucrării prezente, serviciul nostru de editare poate face schimbările necesare pentru că lucrarea să fie exact ceea ce doreai. Avem grijă şi la corectarea şi stilizarea textelor pentru că lucrarea ta să fie perfectă înainte de a o preda.

decembrie 29, 2018