Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

TE IUBESC, DAR NU PREA!

Eu iubesc, tu iubesti, el/ea iubeste! Daca te uiti in jurul tau, toata lumea iubeste!
Un copil de 2 ani care abia a invatat sa vorbeasca spune “Te iubesc, mami!”.
O pustoaica de 13 ani spune “Te iubesc! Esti prietena mea cea mai buna!”.
Un adolescent indragostit spune “Te iubesc, draga mea!”.
Dar restul? Ce se intampla cu adultii care spun “Te iubesc!” cu aceeasi usurinta cu care spun, de exemplu “Ce cald e azi afara!”?
Cei inca necopti sunt indrepatiti sa o faca pentru ca, cel mai probabil chiar asta simt cu adevarat, neavand inca mintea murdarita de gandurile maturului! Dar restul?
Mi-as dori sa existe o lege care sa interzica, ca, odata ajuns la maturitate, sa mai ai dreptul sa folosesti aceste 2 cuvinte (si aici cred ca varsta este irelevanta din moment ce, poate nici la 60 de ani nu te-ai format inca).
Doua cuvinte atat de importante care s-au transformat in ceva extrem de banal si pe care le rostim fara sa credem cu adevarat in ele. Si ma intreb atunci … ma ajuta cu ceva sa aud ca omul de langa mine mi le repeta de 10 ori pe zi? NU. Mai bine imi spune altceva: “Mi-esti draga!”, “Te apreciez”, “Mi-e dor de tine!”, dar nu “Te iubesc!”.
Cred ca “Te iubesc!” este cea mai mare minciuna pe care o spune majoritatea dintre noi, in fiecare zi. Si o spunem fara sa clipim. Pana si limbajul trupului e deja in transa si nu mai reactioneaza si nu ne mai da de gol!
Pentru mine “TE IUBESC!” e altceva.
Pentru mine “TE IUBESC!” inseamna atat de multe: iubirea pura, adevarata si sincera pana la capat. Doua cuvinte care cuprind tot. Un rezumat pentru respect, apreciere, intelegere, armonie, dragoste, sinceritate, grija, atentie, dedicare, fidelitate …totul neconditionat de actiunile celui pentru care este exprimata!
Pentru ca asta este iubirea! E adevarata si cand o simti, doare al naibii de tare daca omul care te-a facut sa o experimentezi nu (mai) este langa tine sau nu vrea sa te vada, sau nu te ia in brate cand ti-ai dori atat de mult sau iti vorbeste pe un ton suparat cand tu nu ai nicio vina!
Si culmea, tot pentru ca il iubesti cu adevarat, deci neconditionat, il ierti, il intelegi si ramai mai departe langa el!
Daca iubirea s-ar vedea cumva, daca am avea o luminita verde deasupra capului in momentul in care am iubi, cred ca am trai pe un pamant aflat in bezna si am numara pe degete luminitele aprinse in diverse colturi ale lumii.
Asa ca, data viitoare cand nu esti sigur ca iubesti pe cineva, cand nu simti ca acea persoana reprezinta totul pentru tine, nu mai folosi cele doua cuvinte!
Si poate vreodata, la un moment dat, o sa il gasesti pe acel OM, caruia sa ii spui din suflet, cu maxim curaj si cu capul drept, fara sa clipesti: “TE IUBESC!”
Asta iti doresc eu tie!

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint