Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale

In conditiile actuale ale economiei romanesti marcate de foarte multe impasuri, lipsuri si restructurari pe criterii de eficienta si rentabilitate, un rol primordial il detine factorul uman vazut ca o componenta a cresterii economice. In tot acest proces de reproiectare a structurilor economice este foarte importanta acordarea atentiei depline fortei de munca in sensul utilizarii si exploatarii potentialului uman cat mai eficient. Cu toate ca foarte multe studii au tratat de-a lungul timpului problematica resurselor umane incercandu-se astfel o repozitionare a factorului uman in cadrul organizatiei, realitatea economica a adus din nou in prim plan complexitatea problematicii de personal. Pentru depasirea dificultatilor cu care se confrunta organizatiile este necesara identificarea cauzelor fundamentale ale esecurilor, puse din ce in ce mai mult pe seama rolului resurselor umane si a managementului necorespunzator prin lipsa totala a intelegerii principiilor esentiale din domeniul resurselor umane, de care va fi din ce in ce mai greu pentru manageri si specialisti sa nu tina cont pentru depasirea dificultatilor.
Deoarece organizatiile sunt tot mai mult supuse presiunilor de a face fata concurentei si diversitatii in primul rand pentru supravietuire, se impune constientizarea poatentialului uman ca element generator de idei, creator si capabil de performante. De aceea toti specialistii din toate domeniile care pledeaza pentru eficienta economica sustin punctul de vedere conform caruia factorii tehnici influenteaza procesul de dezvoltare economica, insa numai prin actiunea dimensiunii umane prin multiplele si variatele capacitati fizice si psihice.  Asa cum subliniaza numerosi specialisti in domeniu, avantajul competitiv al organizatiei este dat de componenta umana, iar succesul si performantele depind de calitatea managementului resurselor umane.
Interesul pentru tema abordata, vis-a-vis de evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale rezida din considerente conform carora motivatia este singura generatoare de performante in contextul muncii, care treptat a devenit un scop in sine mai presus de o simpla necesitate. Demonstrat este faptul ca vor reusi numai acele organizatii in cadrul carora conducerea va intelege ca motivarea salariatilor, este esentiala si hotaratoare asupra soartei organizatiei. Schimbarea impusa de abordarea acestui concept consta in faptul ca oamenii sunt reconsiderati la un alt nivel prin faptul ca acestia nu mai sunt nevoiti sa desfasoare o activitate in limetele unor parametri, ci obiectivul devine implicarea lor in activitate la potential maxim.
Un alt aspect abordat pe parcursul lucrarii il reprezinta schimbarea mentalitatii la nivelul organizatiilor asupra motivarii prin sisteme de remunerare, una dintre cele mai importante elemente ale complexului motivational. La nivelul organizatiilor din Romania mentalitatea asupra motivarii resurselor umane este inca una depasita, conform careia orice cheltuiala legata de personal este vazuta ca o risipa, si nu ca o investitie, care in timp isi va arata rezultatele.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint