Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Prezentul

PREZÉNT, prezente, s.n. (Inv.)=Dar,cadou.–Din frantuzescul “present”, conform DEX ‘98 (1998). 
Asadar, dupa cum este aratat si in dictionar, prezentul ne este infatisat ca un dar. Dupa parerea mea, un dar trebuie primit si apreciat.
Suntem mult prea grabiti, in ziua de astazi, ca sa mai fim si recunscatori pentru ceea ce ni se ofera, iar clipa prezenta este un dar gratuit si minunat de la univers, fara de care, probabil, nu am putea functiona.
Este incredibil cum trece timpul in zilele noastre, prezentul fiind indispensabil oricarei persoane, desi obisnuim sa actionam intr-un mod automatizat, parca robotic. Uitam sa ne bucuram, sa gustam fiecare moment, sa il constientizam, sa il savuram la adevarata lui valoare si intensitate.
Sa nu uitam ca viata noastra este alcatuita din miliarde de clipe (secunde), iar cand acestea trec, trec odata cu ele si zilele, saptamanile si anii, nemaiputand sa ne intoarcem vreodata de unde am plecat, decat amintindu-ne cu placere sau nu, de trairile avute.
Ar fi de dorit sa incepem sa lasam grijile, stresul cotidian si diferitele dificultati deoparte, pentru a trai constient de ceea ce se intampla in jurul nostru, de ceea ce se petrece in sufletul si in mintea noastra, ajungand astfel la un alt nivel de intelegere a drumului pe care viata ne poarta sau prin care ne lasam purtati de ea.
Depinde de fiecare dintre noi cum alegem sa ne petrecem restul vietii: in prezent, in trecut sau in viitor? Noi suntem singurii responsabili de actiunile pe care le realizam, de gandurile noastre si de ce nu, de sentimentele noastre. Nu ar fi mai simplu, in loc de propria inrobire in stereotipuri, prejudecati si automatisme demne de efectul de turma, care se acutizeaza rapid, sa ajungem sa fim constienti de propriile valori, principii de viata si sa traim dupa propriile reguli?
Las la latitudinea cititorului raspunsurile la toate aceste intrebari…

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint