Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

De ce mi-as dori sa scriu?

De ce mi-as dori sa scriu? De ce nu? Pentru ca-mi place?  Da, imi place sa scriu, pentru ca nu-mi place, sau poate nu am cu cine sa vorbesc foarte mult. Probabil ca se compenseaza si-mi echilibreaza energiile ce tin de comunicare. Lucrez intr-un mediu corporatist in care sablonul lingvistic este ca si cafeaua de dimineata – nelipsit,  iar mie imi lipseste vorba de duh, fie ea si corporatista.
As scrie pentru banii vostri daca se poate, pentru ca mi-e frica putin de ziua de maine – care se anunta nu tocmai prietenoasa cu unii dintre noi, cei care nu putem fi lenesi pe banii nostri pentru ca nu prea-i avem.  Dar nu pentru ca suntem lenesi.  Asa!
Imi si convine practic idéa ca unii au prea putin talent (sau vointa) de a intruchipa ceva bine scris, chiar si propria lor lucrare de licenta,  dar nu prea m-as da pe mana lor de viitori licentiati. Asa incat, mi se pare constructiv, desi cinic, faptul ca s-a gandit cineva la cat de profitabila poate fi lenea si ce castiguri poate ea sa aduca. Asta da activitate de nisa.
Ce-as scrie? As putea crea articole cu caracter literar sau jurnalistic, as scrie despre moda, bucurie, bucatarie, recenzii de film,  dar as putea sa concep si lucrari de licenta in domeniul economiei, sau legat de activitatea bancara,  contabilitate, etc.
Intotdeauna mi-am dorit sa fiu jurnalist si, ..nu sunt.
Niciodata nu mi-a placut sa fiu economist si sunt. O fi vreo supapa defecta?
Nu, nicidecum. Imi place munca mea. O fac cu simt de raspundere si cu multa seriozitate. Si chiar mi-a dat ocazia sa intalnesc personaje. De tot felul. Unele,  incredibile si neasteptate. Altele, banale. Dar fiecare cu un “ceva” al lui, care merita povestit.
Deci, ma simt “angajabila” in ale “scrisului pentru bani”. Ce poate fi mai placut si mai comod decat sa faci ce-ti place si sa o faci pentru bani? Aproape nimic. Constructiv, nu?

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint