Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Ce trebuie sa stii despre plagiat

Asa cum probabil cunosti deja, plagiatul se pedepseste in universitatile din Romania cu excluderea din examene si, in cazuri extreme, cu interzicerea de a mai sustine examen de licenta pentru o anumita perioada de timp. In viata de zi cu zi, plagiatul inseamna fals, adica dosar penal.

Plagiatul inseamna, spus simplu, sa copiezi fragmente mai mici sau mai mari dintr-o lucrare a altcuiva, sa le pui in lucrarea ta, ca si cum ideile respective ti-ar apartine tie. Pana si omisiunea citarii, sau citarea incorecta a surselor se considera drept plagiat.

Noi nu sustinem absolut deloc plagiatul. De fapt, am creat chiar cel mai performant soft de detectie a plagiatului din Romania, similar cu cele utilizate in universitati pentru depistarea lucrarilor copiate.
Aceasta deoarece consideram ca studentii au dreptul sa beneficieze de   servicii profesionale de realizare de texte academice   (referate, lucrari de licenta / seminar sau de semestru, proiecte de diploma, dizertatii de master, etc.)   Si beneficiind de aceste servicii, similare cu cele ale unui meditator, sa poata invata sa structureze   corect un text academic. 

 

Softul nostru antiplagiat este disponibil gratuit aici. Il folosim si atunci cand verificam lucrarile consultantilor nostri si, prin scanare a 10 de miliarde de documente electronice de pe internet, putem garanta ca textele pe care le comanzi la noi si pe care noi le elaboram prin echipa de redactori profesionisti sunt autentice, originale, capabile sa treaca orice test si orice controle.

Ne poti contacta pentru o oferta si pentru a comanda o lucrare la noi. Avem o platforma profesionala in cadrul careia poti tine legatura cu consultantii nostri pe toata perioada lucrarii. Dupa ce aceasta este achitata si livrata, ii poti face orice modificari dorest, ea functioneaza ca un exemplu in pregatirea examenelor si testelor pe care trebuie sa le dai. Are toate caracteristicile, continutul original, tematica de care ai nevoie si bibliografia unei lucrari de nota 10, si este protejata impotriva plagiatului, deci nu ai niciun risc sa fii acuzat ca ai copiat vreun cuvant din alta parte.   Nu ai, deci, nimic de pierdut si poti castiga timp pentru tine si poti invata cum sa faci propria ta lucrare de nota 10.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint