Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor

Facultatea de administrare a afacerilor te invata, cum ii arat si numele sa conduci afaceri. O asemenea facultate (la Bucuresti de exemplu se studiaza in module bilingve) te ajuta sa ai sanse mai mari de dezvoltare a studiilor in strainatate, prin programele de studii postuniversitare la universitati importante din Europa si din lume, dar si oportunitati de a te angaja la companii multinationale de prestigiu.
Academia de Studii Economice este renumita pentru targurile de locuri de munca ce se organizeaza periodic pentru studenti, ceea ce inseamna ca ai ocazia sa fii recrutat inca de pe bancile facultatii. La facultatea de administrarea afacerilor, programele de licenta se centreaza pe o tematica specifica formata din subiecte de interes in economia secolului XXI:
- Introducere in business;
- Managementul calitatii in business;
- Tehnici de negociere aplicate in afaceri;
- Aptitudini antreprenoriale si dezvoltare de afaceri;
- Management strategic in organizatie;
- Managementul schimbarii in organizatii;
- Institutii si relatii financiare internationale;
- Institutii si procese de asigurare si re-asigurare;
- Mediul economic european;
- Tehnici si operatiuni bancare;
- Informatica pentru afaceri;
- Managementul resurselor umane;
- Drept comercial international;
- Audit financiar contabil;
Pentru studiile postuniversitare masterale, Facultatea de Administrarea Afacerilor din Bucuresti ofera un master de contabilitate in afaceri (in limba engleza), un master romano - canadian de tehnici actuariale si un master romano – german de management antreprenorial, precum si un master romano – francez de dezvoltare economica a intreprinderii.
Pentru toate tipurile de materiale de studiu, lucrari de semestru, proiecte de diploma sau dizertatii de master in administrarea afacerilor dar si in alte domenii ale stiintelor economice, puteti apela cu incredere la redactorii nostri specializati in elaborarea de texte academice.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint