Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Drum, drumuri...

        Cu fiecare zi care trece ma conving ca viata e un drum, ba nu, o multitudine de drumuri care se impletesc, se infunda ca apoi, dupa ce te-au lasat balta, undeva, sa rasara din nou si sa te ispiteasca sa le urmezi.

Si le urmezi, ca nu ai incotro. Se spune ca atunci cand soarta sau destinul iti harazesc ceva anume, indiferent de drumul pe care l-ai alege, tot acolo unde trebuie, ajungi.

      Pana la urma ce este viata? O lupta intre noi si ea. O lupta crancena, dusa de unii din noi cu artileria grea, de altii cu lupta corp la corp, unora ne sunt pregatite ambuscade din care putem iesi mai mult sau mai putin intregi si as putea continua dar, incurcate sunt caile vietii.

      Stau deseori si ma gandesc, ma gandesc prin cate am trecut pana la varsta pe care o am, cate am realizat pana acum si mai ales ce am invatat din toate trairile, din toate zbaterile, din toate clipele de fericire, din toate incercarile la care am fost supusa. Ce am invatat? Ca trebuie sa ma lupt cu viata in continuare dar, cum? Cum sa stiu ca drumul pe care merg este cel corect, ca drumul pe care merg ma va duce acolo unde pot sa-mi gasesc linistea si scopul pentru care am venit pe acest pamant?

      Da, sunt intrebari la care caut raspunsuri zi de zi, ceas de ceas, clipa de clipa si poate ca, prin rugaciunile mele,  Dumnezeu ma va ajuta sa inteleg, ma va ajuta sa-mi gasesc calea si sa-mi indeplinesc menirea. Da, ma va ajuta! Ati simtit vreodata puterea si ajutorul lui Dumnezeu, prezenta unei forte ce vine de dincolo de voi, a unei forte care este ca o mangaiere plina de iubire si nu te lasa sa cazi, sa te prabusesti intr-un hau din care sa nu mai poti iesi? E minunata senzatia, este inaltatoare trairea, te simti iubit si protejat, cunosti fericirea divina si, in acelasi timp simti cat de neputincios esti tu, omule, atunci cand esti fara de Dumnezeu.

Minunile pe care Dumnezeu le face cu noi nu sunt intamplatoare si toate au un pret, primim sprijin in schimbul a ceva. Ceva-ul asta eu il caut, il caut cu infrigurare. Stiu ca trebuie sa ma schimb, stiu ca trebuie sa fac ceva, ceva ce Dumnezeu vrea de la mine, ceva bun si frumos, nu ma indoiesc de asta, dar, inca ma invart in acelas loc, umblu in intuneric si uneori ma simt asa de neputincioasa si neajutorata si… plang apoi, o iau de la capat si fiecare zi este o lupta cu mine si o continua cautare.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint