Despre noi

Spre deosebire de TOTI competitorii nostri SUNTEM SINGURII PROFESIONISTI ce ofera Calitate Academica, Confidentialitate si Solutii Unice Dedicate Nevoilor Fiecarui Client in Parte.

Am inceput activitatea de redactare a lucrarilor de licenta la comanda inca din anul 1995, imediat dupa terminarea facultatii si sustinerea propriei lucrari de licenta.

Apoi am continuat activitatea de redactare a lucrarilor de licenta si disertatie pe perioada studiilor postuniversitare.

A urmat apoi imbogatirea palmaresului profesional cu redactarea la comanda pentru lucrari de grad; teze doctorat; redactare de continut pentru diverse proiecte; continut pentru carti, reviste si alte publicatii; cursuri si atricole stiintifice.

Punem accent pe satisfacerea nevoilor fiecarui client in parte si depasirea asteptarilor lor.
In cei 17 ani de activitate am adunat in jurul nostru o intreaga echipa de redactori profesionisti din toate domeniile de licenta si master , astfel ca lucrarea comandata va indeplinii toate criteriile academice. Procedura noastra de selectie este foarte stricta. Fiecare colaborator avand de parcurs mai multe etape inainte de colaborare.

Suntem singurii de pe piata care va oferim o lucrare 100% Autentica , 0% Plagiat. Va rugam sa verificati lucrarile noastre cu motorul de cautare google sau cu orice soft de detectare a plagiatului – va garantam ca nu veti gasi nici macar o fraza plagiata!!! 
!!! Faceti acum acelasi lucru cu documentele redactate de catre “concurenta” si va veti convinge!
!!! De ce este asa de important acest aspect? Simplu, profesorii si facultatile nu accepta scuze - aveti o lucrare plagiata - pierdeti licenta si nu o veti mai putea sustine decat dupa cel putin 3 ani. Noua lege a educatiei nationale a impus sanctiuni severe atât pentru cei care falsifica calitatea de autor al unei astfel de lucrari cât si pentru cadrele didactice, care nu se preocupa de asigurarea originalitatii lucrarilor pe care le coordoneaza, astfel incat nici un profesor nu-si va risca postul caldut si bine platit pentru ca lucrarea dvs este plagiata.Va elimine si nu accepta scuze.

Deviza noastra este: 17 ani experienta prin promptitudine, seriozitate si respect fata de clienti.

Suntem singurii care detinem un Forum de Administrare al Comenzilor inovator si total automatizat prin intermediul caruia sunteti in legatura cu noi 24 ore din 24, la orice ora din zi sau din noapte. Avem un portal Adaptat Integral Nevoilor Clientului pentru a putea sa garantam in proportie de 100% Anonimitatea si Confidentialitatea clientilor.

Fiecare lucrare comandata este 100% originala si unica, 0% Plagiat !
lucrare de licenta la comanda

Redactare la Comanda: Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint