Consultanța de specialitate, un ajutor mai mult decât necesar ?

Cu siguranța mulți dintre cei care au susținut până în acest moment un examen de absolvire al unei instituții de învățământ superior cunosc faptul că întreg procesul dedicat documentării, elaborării și ulterior prezentării respectivei lucrări de diplomă nu este deseori unul la îndemâna oricui, în ciuda diverselor abilități și competențe.

Și asta datorită faptului că în domeniul redactării lucrărilor de diplomă, variabilele implicate, ca și cele care se pot remarca ulterior, se pot dovedi a fi destul de înșelătoare, aspect ce poate să se reflecte în mod direct nu numai asupra calității lucrării propriu-zise, ci și asupra originalității acesteia.

În topul acestor variabile se poziționează cuprinsul impus de către profesorul coordonator, cuprins care, nu de puține ori, este modificat ulterior demarării procesului de documentarea lucrării de diplomă, ceea ce îl poate pune în încurcătură pe autor.

Pe poziția a doua se poziționează sursele bibliografice, surse care, în absența unei citări corecte ori corespunzătoare normelor de redactare impuse de către instituția de învățământ respectivă, pot determina fie o potențială suspiciune de non-originalitate, fie o depunctare din partea membrilor comisiei de examinare.

Nu în ultimul rând, în categoria variabilelor ce pot influența direct calitatea ori originalitatea unei lucrări de licentă, este inclusă și partea de cercetare, studiul de caz fiind în marea majoritate a situațiilor „piatra de încercare” a absolventului. Iar tocmai pentru a evita numeroasele neplăceri ce pot fi determinate de una dintre aceste variabile, anterior menționate, este recomandabil să optați pentru consultanța de specialitate în domeniul redactării lucrărilor de diplomă, consultanță oferită în orice moment de profesioniștii platformei lucrarelacomanda.ro!

lucrare licenta

ianuarie 21, 2018