CONSULTANTII TAI – ECHIPA NOASTRA DE SPECIALISTI

Colaboratorii nostri care redacteaza textele pentru clienti sunt fie asistenti universitari, profesori si specialisti din centre academice si din toate domeniile de studiu, fie fosti studenti pasionati de cercetare, oameni extrem de capabili sa scrie o lucrare de nota 10 pe domeniul lor, profesionisti care stiu sa faca cercetare si redactare de text la standard academic, de la introducere si pana la bibliografie, trecand prin capitolele teoretice si studiile de caz.

Fiecare dintre redactorii nostri este specializat pe un anumit domeniu si preia cererile de oferta corespondente domeniului sau, in functie de gradul de incarcare pe care il are fiecare redactor in parte. Selectia colaboratorilor se face in urma unor testari, iar redactorii semneaza un contract de colaborare prin care noi putem garanta confidentialitatea, autenticitatea si unicitatea lucrarior executate pentru clienti.

LucrareLaComanda.ro este deci interfata prin care tu iei legatura cu consultantii nostri, primesti ofertele, achiti transele de plata si receptionezi comenzile date. In tot acest timp iti pastrezi anonimatul iar noi garantam primirea comenzilor tale in termenii stabiliti si conform cerintelor date, pe baza unei oferte pe care tu o accepti.

Aceasta procedura de lucru, dar si seriozitatea echipei de redactori pe care i-am selectat ne ajuta sa ne apropiem de doua decenii de activitate si dezvoltare neintrerupta.

Investitiile intr-o tehnologie de gestiune a relatiei cu clientii si redactorii si administrare a comenzilor, precum si investitia in softul antiplagiat pe care il punem la dispozitie gratuit atat studentilor, masteranzilor, cat si centrelor si institutiilor universitare din intreaga tara, reprezinta un serviciu unic in mediul online din Romania, unde riscati sa va intalniti adeseori cu „smecheri” care vand de 5 ori aceeasi lucrare de licenta sau va iau banii si apoi dispar.

august 5, 2018