ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

De ce să aleg un serviciu de redactare lucrări la comandă şi să nu downloadez direct?
Toate lucrările, eseele şi referatele care se găsesc pe diferite site-uri de internet, fie că sunt gratuite fie că implică plătirea unui preţ foarte mic, sunt disponibile pe scară largă şi sunt lucrări plagiate care pot fi foarte uşor găsite.
În prezent toate universităţile sunt nevoite să folosească motoare de căutare şi programe anti plagiat, iar acele lucrări vor fi descoperite cu uşurinţă, acest serviciude redactare asigura o lucrare autentică 100 %.

Ce este plagiatul
Multe persoane considera că plagiatul se referă la copierea muncii altei persoane sau împrumutarea ideilor originale. Însă termenii că împrumutare sau copiere pot masca un act mult mai serios.
Plagiatul se referă la furtul şi preluarea (ideilor sau cuvintelor altei persoane) ca fiind cele proprii, folosirea unui text fata a credita sursa, comiterea furtului literar, prezentarea unei idei sau a unui produs ca fiind nouă şi originală deşi aceasta a derivat dintr-o sursă deja existenţa.
Cu alte cuvinte, plagiatul este un act de fraudă – aceasta implica atât furtul cât şi existenţa minciunii.

Cum pot să fiu sigur dacă acest serviciu este confidenţial?
Serviciile oferite de acest site sunt complet confidenţiale. Modalitatea de contact folosită este de obicei e-mailul pentru a afla mai multe lucruri despre lucrarea necesară şi redactarea să şi pentru a informa clientul de starea lucrării. Datele cu caracter personal sunt şterse automat la finele colaborării.

Cine va redacta lucrarea comandată?
Echipa noastră este formată din redactori profesionişti şi cu experienţă în domeniu. În momentul în care este preluată comanda, aceasta este predată unui redactor care are cunoştinţe bogate în domeniul respectiv. În acest fel ne asigurăm că lucrarea va fi de calitate înaltă. În orice caz, înainte de predarea lucrării, aceasta este verificată şi cosmetizata pentru a ne asigura că nu conţine niciun fel de erori gramaticale sau de punctuaţie.

Cât timp durează până va fi terminată lucrarea comandată?
În momentul în care un client depune o comandă, în acea rubrică există şi posibilitatea de a trece termenul limită, caz în care redactorii sunt nevoiţi să îl respecte. În cazul în care clientul are anumite modificări sau cerinţe în plus, se recomandă ca acestea să fie transmise în timp pentru a nu exista posibilitatea de a întrece timpul limită.

Care este posibilitatea de plagiat în lucrarea comandată?
Toate lucrările academice redactate de către scriitorii noştri sunt create în mod original după cerinţele clientului. Pe lângă faptul că ne respectăm clienţii, dorim să ne păstrăm reputaţia bună pentru care am lucrat până acum motiv pentru care avem grijă să nu folosim materiale utilizate şi folosim un program antiplagiat care găseşte înşiruirile de cuvinte de acelaşi fel care există pe internet.

februarie 26, 2019