Lucrare de licenta – creatie proprie sau redactare la comanda ?

2 (3)

 

Oare ce absolvent de facultate nu si-a facut cel putin o singura data griji in privinta examenului de licenta ? Si ce fost student nu isi mai aminteste oare care a fost tema aleasa pentru lucrarea de licenta ?

Indiferent de facultatea ale carei cursuri le-ai urmat, de specializarea ori de forma de invatamant aleasa, de preferintele pentru unele materii sau profesori, la finalul semestrelor de studiu vine si vremea sa te prezinti in fata comisiei de examinare. Pe care trebuie sa o impresionezi atat prin continutul lucrarii de diploma, cat si prin modul de prezentare al acesteia.

Prea putini sunt absolventii care decid sa se apuce de realizarea unei lucrari de licenta din timp, in acest fel ei avand sansa de a reusi sa isi planifice in mod ideal perioada ramasa pana la predarea (respectiv sustinerea) lucrarii de diploma. Este bine cunoscut faptul ca cei mai multi dintre studenti prefera sa lase lucrurile pe ‘ultima suta de metri’, sperand ca lucrarea de licenta nu va fi atat de dificil de realizat si ca la un moment dat vor primi si un mic ajutor din partea unei persoane avizate (un fost coleg, amic, cunostinta, prieten).

Cum insa lucrurile nu se intampla intotdeauna asa cum ne planificam, deseori se ajunge in situatia in care lucrarea de licenta ce trebuie predata peste doar cateva saptamani (uneori chiar zile) sa nu fie nici macar inceputa, darmite finalizata.

Pentru toti cei care au ajuns in aceasta situatie, intrand in criza de timp si inspiratie de idei, redactarea la comanda pare cea mai buna solutie ! De ce ?

  • Pentru ca indiferent de tema lucrarii de licenta, aceasta va fi realizata la standarde performante de calitate
  • Realizarea lucrarii se face intotdeauna la termenul stabilit de comun acord cu clientul, indiferent de perioada (in cazuri urgente, lucrarea de licenta poate fi elaborata si in doar cateva zeci de ore)
  • Continutul lucrarii de licenta este garantat 100 % original
  • Elaborarea lucrarii de diploma se face cu respectarea stricta a tuturor indicatiilor primite de la clientul – absolvent
februarie 15, 2020