LUCRAREA DE LICENTA – REALIZAREA CERCETARII

Lucrarea de licenta / grad / diploma, indiferent de felul acesteia (lucrare de licenta, disertatie master, lucrare de doctorat, lucrare de grad didactic, etc), indiferent de domeniul de cercetare, de tipul studiilor ori de natura informatiilor acumulate pe perioada acestora, trebuie sa satisfaca anumite cerinte pentru a fi notata corespunzator de catre toti membrii comisiei de evaluare. De cele mai multe ori universitatile si facultatile le impun absolventilor cerinte aproape similare in ceea ce priveste redactarea/elaborarea unei lucrari de licenta / grad / diploma. Exista insa si situatii in care absolventii trebuie sa respecte norme stricte pentru ca lucrarea de diploma sa corespunda exigentelor institutiei de invatamant ale carei cursuri le-au urmat. Asa se face ca uneori o lucrare de diploma (lucrare de licenta, lucrare de master, teza de doctorat) poate necesita nu doar un timp de lucru mai mare, ci si o atentie mult mai speciala din partea autorului (comparativ cu colegii de generatie aflati intr-o situatie similara).

ajutorul de care ai nevoie, indiferent de problema cu care te confrunti in elaborarea lucrarii de diploma !

Indiferent de natura lucrarii de diploma, cele mai numeroase probleme se sesizeaza cand vine vorba de realizarea cercetarii, respectiv a studiului de caz. Si asta deoarece in marea majoritate a cazurilor, profesorii indrumatori sunt foarte exigenti sau uneori chiar dificili in ceea ce priveste natura pretentiilor la adresa absolventilor.

comunitatea redactorilor specializati in realizarea studiilor de caz/cercetarilor complexe, indiferent de domeniu sau de tema lucrarii de diploma !

Nu de putine ori absolventii ne-au solicitat ajutorul in realizarea studiilor de caz ale unor lucrari de diploma (lucrari de licenta, disertatii master, lucrari de doctorat) care aveau termen de predare extrem de apropiat. Si in ciuda timpului destul de redus pe care l-am avut la dispozitie, am reusit sa le oferim acestora exact cercetarea de care aveau nevoie, cu toate cerintele incluse.

 solutia optima la indemana oricarui absolvent !

mai 11, 2019