LUCRARI DE LICENTA – DIFICULTATI NEPREVAZUTE

Cine oare nu isi doreste sa obtina o nota cat mai mare la examenul de absolvire ? Indiferent de tipul lucrarii de licenta diploma, daca aceasta este o lucrare de licenta sau o lucrare de doctorat, o lucrare de master sau chiar o lucrare de grad, multi sunt cei care si-au propus sa obtina un rezultat cat mai bun, cu un efort cat mai minim.

Numai ca majoritatea dintre noi cunoastem celebra maxima ‘socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ’. Spuse care de multe ori se regasesc si cand vine vorba de realizarea unei lucrari de diploma. Si astfel se face faptul ca de multe ori o lucrare de licenta(disertatie master, teza de doctorat, lucrare de grad) ce parea destul de simpla (relativ) la prima vedere se dovedeste a fi, pe parcurs, mult mai complicata.

Cum este posibil ? Destul de simplu, daca e sa tinem cont de toate posibilele variabile implicate, respectiv :

  • Cadrul didactic coordonator are pretentii destul de mari sau se razgandeste in permanenta, modificand bibliografia initiala, structura lucrarii de diploma pe care a aprobat-o ori cuprinsul capitolelor (sau denumirea acestora)
  • Profesorul coordonator nu este destul de receptiv la mesajele tale pe cat ti-ai dori sau ar fi necesar ( respectiv nu se grabeste sa iti raspunda la mesaje ori sa iti ofere lamuririle sau explicatiile pe care i le-ai solicitat
  • Studiul de caz solicitat implica date ce pot fi obtinute cu destul de mare greutate
  • Cadrul didactic este destul de greu de abordat ori manifesta dezinteres la toate solicitarile tale

Si in ciuda tuturor acestor probleme, lucrarea de licenta diplomatrebuie sa aiba o calitate cat mai buna si sa fie predata la timp, nu ? Care ar fi solutia optima in aceste situatii ?

poti comanda oricand exact lucrarea de licenta (disertatia master, lucrarea de doctorat, lucrarea de grad) de care ai nevoie !

mai 30, 2019