LUCRARI DE LICENTA – EDUCATIE FIZICA SI SPORT

Ti-a placut sa faci miscare, ai practicat diverse sporturi ori de cate ori ai avut ocazia si tocmai din aceste motive ai urmat si cursurile facultatii de Educatie Fizica si Sport ? Ai ajuns la finalul anilor de studiu si te pregatesti intens pentru examenul de absolvire, examen ce iti va aduce si diploma de care ai nevoie ? Vrei sa iei o nota cat mai mare si ti-ai dori ca lucrarea de licenta sa fie una care sa ii impresioneze pozitiv pe toti membrii comisiei de evaluare ?

Nimic mai usor de realizat, daca vei tine cont de toate indicatiile primite din partea cadrului didactic indrumator.  Stii deja ca temele lucrarilor de licenta difera destul de mult de la un absolvent la altul, in functie de specializarile urmate, respectiv :

  • Specializarea Educație Fizică & Sportivă
  • Specializarea Kinetoterapie & Motricitate Specială
  • Specializarea Fitness & Estetică Corporală
  • Specializarea Kinetoterapie în Traumatologia Sportivă

Dar ce te faci in momentul in care profesorul coordonator te anunta ca esti liber sa iti alegi ce tema de licenta vrei ? Fireste, varietatea temelor de lucrari de licenta este practic nelimitata. Dar tie iti trebuie un titlu de impact pentru lucrarea de licenta, al carei continut trebuie sa fie in acelasi timp si usor de realizat, dar si cu rezonanta in fata comisie de examinare.

Esti in pana de inspiratie ? In aceasta situatie, redactorii redactare la comanda au pentru tine cateva propuneri ! Alege cea mai potrivita tema pentru lucrarea de licenta

iunie 15, 2019