Menținerea consecvenței scrierii

Când scrieți despre un anumit subiect, este bine să compilați un vocabular de bază pentru cuvinte și fraze utilizate frecvent. În timp ce repetarea acelorași definiții nu este ideală, confuzia cititorilor cu sinonime și ortografii diferite este mai rea. Decideți-vă înainte de a începe să scrieți și folosiți întotdeauna aceleași fraze, în loc să le înlocuiți cu alternative. Adăugați sinonimele pe care le-ați putea folosi în verificatorul ortografic al procesorului dvs. de text pentru a scăpa de ele odată pentru totdeauna.

Abilități de scriere / redactare esențiale obligatorii

Îmbunătățirea stilului dvs. de scriere
Stilul de scriere al tuturor este diferit, chiar și într-o sală de clasă a studenților care scriu eseuri pe același subiect. Totuși, dacă doriți să obțineți note mai bune, scrierea dvs. ar trebui să fie precisă. Nu există loc pentru excesul de complicații în eseurile academice, iar vagitatea nu este mai bună. Trebuie să înțelegeți ce înseamnă fiecare cuvânt pe care îl folosiți și să găsiți contextul potrivit pentru acesta. Nu lăsați loc pentru ambiguitate pentru a aduce puncte puternice pe care cititorii dvs. le vor înțelege fără efort. Puteți îmbunătăți stilul de scriere în ultimele etape de editare și corectură a eseului.

Lustruirea eseului
Verificarea ortografică nu este suficientă pentru a prinde toate greșelile de eroare și erorile. Nu va observa diferența dintre „formă” și „din”, „posedă” și „prezintă”. Multe greșeli de scriere mici pot face ca hârtia dvs. să nu aibă sens. Pentru a câștiga favoarea instructorului, trebuie să reveniți la eseul dvs. după un scurt răgaz și să îl recitiți până când sunteți sigur că nu ați ratat niciun fel de greșeli.

Formatarea curată este un alt lucru pe care mulți studenți îl ignoră. Lucrarea dvs. ar trebui să arate profesional și să fie ușor de citit. Formatarea fantezie distrage atenția de la conținut și îi enervează pe profesorii care trebuie să petreacă mai mult timp decriptând fontul dvs. decât să noteze toate eseurile colegilor de clasă. Deci, nu treceți peste limbă cu caractere cursive , îndrăznețe și subliniate. Alegeți fonturi simple care nu stresează ochii cititorului.

Învățând din greșeli
Nu este nimic mai descurajant decât să vezi un F sau D roșu supărat pe eseul care ți-a luat zile să scrii. Totuși, o notă proastă nu este sfârșitul lumii ; este un semn că trebuie să lucrezi mai mult.

Studiază comentariile profesorului tău. Dacă nu le înțelegeți, aranjați o întâlnire în timpul programului. Instructorul dvs. va aprecia decizia dvs. de a scrie mai bine și veți ajunge la esența problemei. S-ar putea să trebuiască să analizați punctuația sau să acordați mai multă atenție cercetărilor. Practicați aceste abilități data viitoare și sunteți obligat să obțineți o notă mai bună.

ianuarie 11, 2021