Prelucrarea textului

Deși este posibil să fiți obișnuit cu Microsoft Word, următoarele alternative gratuite pot fi de mare ajutor pentru redactarea tezei:

Latex Project – un sistem de pregătire a documentelor.
LaTeX este un sistem de înaltă calitate echipat cu caracteristici speciale pentru documentarea tehnică și științifică. Un instrument excelent pentru ajutorul tezei datorită interfeței ușor de utilizat și a zeci de caracteristici utile. De exemplu, instrumentul generează automat bibliografii și indexuri.
LyX este un procesor de documente gratuit care subliniază importanța structurii documentelor.
Scrivener este un instrument popular de editare a textelor pentru utilizatorii de Windows. Utilizați unul dintre mai multe șabloane pentru a vă construi documentul. Există, de asemenea, opțiuni de etichetare disponibile în timpul procesului de lucru.
XMind este un instrument de editare a textului și de mapare a minții ușor de utilizat. Elaborați hărți de eseu cu acest editor de hârtie pe care îl puteți utiliza pe un iPhone sau iPad pentru crearea, editarea și stocarea fișierelor.
OpenOffice este un software de editare gratuit și intuitiv, popular printre studenți. Încercați acest excelent instrument de scriere pe care îl puteți utiliza cu ușurință în loc de Microsoft Word. Oferă funcții similare pentru tastare, formatare și revizuire.
AbiWord este un program gratuit de procesare a textului similar cu Microsoft Word și potrivit pentru o gamă largă de sarcini academice.
Jarte este un procesor de text gratuit care se bazează pe Windows WordPad și este complet compatibil cu Windows Word.
Google Docs este serviciul minunat al Google care vă permite să creați, să formatați, să stocați și să partajați documente online.
ThinkFree este un procesor de text gratuit bazat pe Java, care este pe deplin compatibil cu Word.
Etherpad este un editor online open source foarte personalizabil care oferă editare colaborativă.
Etherpad este un editor de text open source care permite editarea colaborativă în timp real online. Dvs. și mentorul dvs. puteți utiliza acest instrument pentru revizuirea online a tezei dvs.

Pentru a vă face munca mai ușoară fără a vă pierde sau a pierde timpul, luați în considerare următoarele instrumente de gestionare a cunoștințelor – acestea sunt excelente pentru ajutor la disertație.

KeepNote este o aplicație deosebit de eficientă de luare a notelor care vă poate ajuta să utilizați căutarea textului integral și să vă stocați constatările și notele.
TomBoy este o aplicație gratuită și ușor de utilizat de luare a notelor și de mapare a minții. Când faceți o analiză a surselor sau culegeți articole într-un singur loc, este ușor să vă pierdeți în zeci de linkuri. Tomboy vă permite să stocați fiecare link cu atenție și să aveți acces la ele oricând de pe desktop.
TiddlyWiki este o aplicație de gestionare a cunoștințelor, cu o serie de caracteristici utile de mare ajutor pentru teza ta.
Mindnote este un instrument eficient de mapare a minții care vă poate ajuta să vă organizați gândurile intuitiv.
Mendeley este un instrument care vă permite să creați propria bibliotecă ușor de căutat a rezultatelor cercetării dvs. și accesibilă de pe orice dispozitiv.
VUE înseamnă Mediul de înțelegere vizuală. Acest instrument poate fi utilizat pentru structurarea și partajarea informațiilor.
EyePlorer este un instrument convenabil pentru crearea de diagrame și hărți mentale online. Puteți doar să trageți cuvintele cheie ale declarației de teză și să obțineți rezultate.
Zotero este un instrument valoros de cercetare academică și de gestionare a cunoștințelor care combină funcționalitatea unui producător de citate și managementul cunoștințelor.

februarie 15, 2021