PROFESIONALISM ȘI ORIGINALITATE ÎN DOMENIUL LUCRĂRILOR DE DIPLOMĂ LA COMANDĂ

Cât timp mai ai la dispoziție pentru a concepe o lucrare de  licenta sau diplomă în domeniul complex al Medicinei, de nota zece ? Câte dintre sursele bibliografice ce ți-au fost impuse ori sugerate ai reușit să identifici și ulterior consulți cu mare atenție ?

Cât de multă disponibilitate ori atenție îți acordă cadrul didactic îndrumător, în cadrul procesului de elaborare al lucrării de diplomă ?

Câtă experiență, inspirație și timp ai pentru a reuși să realizezi un studiu de caz (respectiv o cercetare) foarte bun, studiu ce, este un fapt bine cunoscut, îi imprimă plus – valoare oricărei lucrări de diplomă ?

Și pentru că tot a venit vorba de inspirație, te-ai gândit cum poți suplini lipsa ori insuficienta bibliografie necesară pentru conceperea lucrării de diplomă ? Iar dacă primul răspuns care îți vine în minte este „mediul online”, continuăm seria întrebărilor – cum reușești să te inspiri de pe internet și să menții totuși un grad al plagiatului aferent lucrării de licenta – diplomă de 0 % ?

Dacă am reușit să te punem în dificultate cu întrebările, nu este cazul să îți faci prea multe probleme ! Pentru că tot noi suntem cei care îți oferim și soluțiile / răspunsurile !

liderul lucrărilor de diplomă la comandă de nota 10 !

Comandă acum lucrarea de licenta /  diplomă

martie 6, 2019