subiecte de disertație de drept gratuit

Subiecte de disertație juridică – Cum să alegi cu ușurință și să le punctezi?
Se pot alege subiecte de disertație juridică legate de o serie de legi naționale și internaționale. Acestea pot cuprinde o mare varietate de subiecte ale tezei de drept, cum ar fi:

Subiecte de disertație de drept comercial

Subiecte de disertație în domeniul drepturilor societăților comerciale

Subiecte de disertație de drept corporativ

Subiecte de disertație de drept penal

Subiecte de disertație de drept de familie

Serviciile de scriere a disertației vă pot oferi mai multe exemple de disertație de drept pe care le puteți folosi ca referință pentru a vedea cum să scrieți o teză de drept care vă poate aduce note bune. Dacă optați pentru disertație în Marea Britanie , puteți cere furnizorului de servicii să vă sugereze titluri de disertație juridică care se potrivesc cel mai bine obiectivelor dvs. academice și de carieră.

Cum să vă structurați disertația de drept?
O disertație de drept poate avea diferite formate, în funcție de întrebările de cercetare juridică pe care le-ați formulat și de liniile directoare universitare și instrucțiunile profesorului pe care le-ați primit. Cu toate acestea, de obicei, o disertație de drept poate fi împărțită în nouă secțiuni:

Pagina de titlu: prezintă titlul disertației și numele autorului.

Rezumat: un rezumat de 150-300 de cuvinte a ceea ce va oferi disertația dvs.

Cuprins

Introducere: un scurt rezumat de 100-200 de cuvinte al obiectivelor studiului dvs., fundalul cercetării și de ce este necesar să efectuați cercetarea sugerată.

Metodologie: Menționați în 200-300 de cuvinte cum intenționați să vă faceți cercetarea.

Revizuirea literaturii: În această secțiune, trebuie să prezentați o recenzie a teoriilor relevante și a informațiilor care au fost deja publicate pe această temă.

Dovezi : secțiunea conține text descriptiv, analiza constatărilor dvs. și prezintă o strategie detaliată cu privire la ce se poate face mai mult pe teren.

Concluzie: prezintă un rezumat a ceea ce a fost deja acoperit în disertație și a ceea ce ați concluzionat din aceasta.

Recomandări : În funcție de concluzia dvs., puteți face sugestii cu privire la ce se poate face pentru a îmbunătăți lucrurile, cine poate face acest lucru și cum sunt justificați pașii pe care îi sugerați (pe baza constatărilor dvs.).

ianuarie 8, 2021