TIMPUL – INAMICUL DE TOP ÎN MATERIA REDACTĂRII UNEI LUCRĂRI DE LICENTA!

Numai cine nu a redactat personal un eseu de amploare, impus în ultima clipă, de către un profesor uituc sau rău intenționat, nu cunoaște cât de dificilă se poate dovedi conceperea unui document (oricare ar fi tema acestuia) într-o unitate de timp limitată, context în care presiunea asupra autorului se poate dovedi a fi una deosebită.

Iar în cazul lucrărilor de licenta si diplomă, se constată faptul că această presiune poate căpăta valori exponențiale, mai ales în situația în care temele alese (ori impuse) se dovedesc a fi ieșite din tipar, ori când respectivul profesor coordonator are obiceiul de a se răzgândi asupra indicațiilor și recomandărilor de mai multe ori pe întreaga perioadă a consultării acestuia cu viitorul absolvent.

comanda-lucrari-licenta

Așa se face faptul că, nu de puține ori, cei care au de elaborat și ulterior susținut o lucrare de diplomă sau licenta  (oricare ar fi tipul acesteia) se trezesc că fie nu mai au timpul necesar conceperii respectivului proiect în termenul impus, fie nu mai reușesc să imprime cursivitatea necesară conținutului lucrării de diplomă, în ambele situații putându-se remarca multiple ulterioare efecte.

Evită din timp astfel de situații!

Nu intra în panică, dacă timpul care ți-a mai rămas până la predarea lucrării tale de licenta / diplomă este unul mai mult decât limitat!

Și nu face greșeala de a încerca să inserezi în conținutul lucrării de licenta tale fragmente de text „inspirate” din diverse surse regăsite în mediul online, caz în care riști să fii descalificat de către comisia de examinare pentru lipsa de originalitate sau chiar de plagiat!

ianuarie 30, 2018